12 Yıl Sonra Bitkisel Hayattan Çıkan A.T. Yeniden Bitkisel Hayata Dönmek Üzere Başvuruda Bulundu

Bitkisel Hayat

12 yıl bitkisel hayatta kaldıktan sonra geçen hafta cuma günü bitkisel hayattan çıkan A.T. karantina şartları nedeniyle yeniden bitkisel hayata dönmek için hastaneye başvuruda bulundu.

“Şansımı S.keyim”

Kaaparoz muhabirine açıklamalarda bulunan A.T. “Yani çok affedersiniz ama bizim orada ‘şansımı s.keyim’ diye bir deyim vardır. Sen on iki yıl bitkisel hayatta kal, karantina başladıktan bir hafta sonra uyan. Dışarı çıksam biri laf eder, evde dursam canım sıkılır. Üç gün, beş gün idare ettim ama bunun ne kadar süreceği de belli değil. Yaş 65’in üstünde olduğundan dışarı çıkmak da mümkün değil, böyle nereye kadar gidecek. Bu şekilde çok sıkılıyorum, eğer imkân olursa yeniden bitkisel hayata dönüp belki bir üç yıl sonra doğru düzgün bir şekilde geri dönmek istiyorum. Bu şekilde değil. Zaten beni uyandıran arkadaşla da tartıştık. ‘Madem ortalık bu şekilde, beni niye beni uyandırıyorsunuz lan?’ dedim. Öyle mahcup mahcup önüne bakıyor. Bir yanıt veremedi tabii.” Dedi.

“Bitkisel Hayat Bundan İyi”

Açıklamalarını sürdüren A.T. “Bitkisel hayatın da kendine göre güzel tarafları var. Bir kere sıkıntının farkına varmıyorsun. Ama bilincin yerindeyken evde böyle otur otur insan dayanamıyor. Doktorlar bunun mümkün olmadığını söylüyor ama gerekirse ben kendi imkânlarımla bunu başaracağım. Hepsine de tembih ettim. Hastayı uyandırmadan önce bir sağınıza solunuza bakın, ortam iyi mi, doğru bir iş mi yapıyoruz diye bir düşünün dedim. Hepsi utanç içinde tabii. Özür diliyorlar ama maalesef bir yararı yok.” dedi.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.