Cami, Kafe ve Restoranlar Kapatıldı, AVM’ler Açık: Virüsü AVM’lere Çekip Orada Kıstıracağız

AVM'ler açık

Kaparoz hükümetin korona planını ele geçirdi. Çok gizli plana göre AVM’ler açık tutularak korona virüs AVM’lere yönlendirilecek ve henüz insanlara bulaşma fırsatı bulamadan hemen orada imha edilecek.

“Virüsü Kendi Mekânımıza Çekip Orada Kıstıracağız”

Kaparoz’a açıklamalarda bulunan bir yetkili “Koronavirüs yaşamını sürdürebilmek için bir organizmaya gereksinim duyuyor. İnsanlar da ne yazık ki virüslere yaşayabileceği, üreyebileceği bir ortam olarak kendilerini sunuyorlar. Eğer insanlar hamamdaysa bu virüsler de hamamda çoğalıyor. Yok konserdelerse virüsün dağılma ve çoğalma yeri bu sefer konser salonları oluyor. Bir anlamda bizi takip ediyorlar. Biz hamamı, pavyonu, kafeyi, kerhaneyi kapatarak virüsün seçeneklerini teke indirmeyi düşündük. Düğün salonuna gidemez çünkü kapalı, camiler, kahveler hepsi kapalı. Bir tek AVM’ler açık. Şu an virüsün gidebileceği tek yer AVM’ler.” dedi.

“Yakalayabilirsek Ne Âlâ, Yakalayamazsak da Canımız Sağ Olsun”

Açıklamalarını sürdüren yetkili “AVM’ler bizim en iyi bildiğimiz yerler, zaten pek çoğu bizim arkadaşlarımıza ait. Şu an her yeri kapatıp AVM’leri açık bırakarak aslında virüse bir olta attık. AVM’lere geldikleri anda onları bir köşede kıstırıp canlarına okuyacağız. Dünyada buna benzer bir planı ne uygulayan var ne düşünen. İlk bizim aklımıza geldi. Adını da açıklamak istiyorum: Amansız Takip Operasyonu. Yemlerimizi yerleştirdik. Yarın öbür gün ilk virüsler gelmeye başlayacak. İşte amansız takip de o noktada başlayacak. Yakalayabilirsek ne âlâ, yakalayamazsak da canımız sağ olsun. Sonunda ölüm yok. Yani aslında var ama 65 yaş üstüne ben henüz 44 yaşındayım, o açıdan da rahat konuşabiliyorum.” dedi.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.